Mahalleler Arası Futbol Turnuvası

Giresun Belediyesi bünyesinde, mahallelerde ikamet eden kişilerin katılımıyla 'Mahalleler Arası Futbol Turnuvası' düzenlenecek. Turnuvada 2009-2010 ve 2011 doğumlu oyuncular forma giyebilecek.

PAYLAŞ

Giresun Belediyesi bünyesinde, mahallelerde ikamet eden kişilerin katılımıyla ‘Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’ düzenlenecek. Turnuvada 2009-2010 ve 2011 doğumlu oyuncular forma giyebilecek.

Takım kadroları toplam 15 kişiden oluşacak olup, müsabakalarda 5 oyuncu değişikliği yapılabilecek. Hazırlıklar kapsamında, o mahallede ikamet eden kişiler arasından seçilecek 15 kişi, turnuvaya katılacak.

21 Mayıs-19 Haziran tarihleri arasında organize edilecek olan turnuvada maçlar Teyyaredüzü Mahallesi’nde ki gençlik merkezinde bulunan sentetik çim yüzeyli sahada oynanacak. Müracaatlar ise belediye ana binasına ve muhtarlıklara yapılabilecek.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, spor etkinliklerine önem verdiklerini belirterek, bu amaçla şehrimizde yaşayan vatandaşların sportif etkinliklerde yer almasını sağlayacak bir proje hazırladıklarını söyledi. Söz konusu projeyle ilgili olarak turnuva fikrinin kamuoyunda son derece sıcak karşılandığını belirten Şenlikoğlu, turnuvanın hazırlıklarının tamamlanmasının ardından 21 Mayıs tarihinde başlayacağını ifade etti.  Başkan Şenlikoğlu, mahalleler tarafından turnuvaya ilgi gösterildiğine dikkat çekerek sporseverleri oynanacak olan tüm müsabakalara beklediklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN