Körliman Mahallesine PTT Müjdesi

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Tirebolu Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) ilçemiz Körliman Mahallesinde ikinci bir şubeyi açmaya hazırlanıyor.

İlçemizin gelişmesi ve buna bağlı olarak nüfusun artmasıyla ilçemiz çarşı mahallesinde hizmet veren merkez şubenin yetersiz kalması, vatandaşların yeni bir şubenin açılması talebini ortaya çıkardı.

Tirebolu Belediye Başkanı  Abdullah Karapıçak’ın başvuru ve takipleri sonucunda, Giresun PTT Baş Müdürü Osman Tekin ve Tirebolu PTT Müdürü Şaban Meşe’nin araştırmalarının ardından oluşturulan olur raporunun ardından,   Körliman Mahallesine PTT şubesinin açılması onaylandı.

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak’ın İlçe Kapalı Spor Salonu Karşısındaki araziyi PTT’ye tahsis etmesiyle de ikinci şubenin nereye yapılacağı netlik kazanmış oldu.

Edilen Bilgiye göre Körliman Mahallesine açılacak olan PTT şubesinde merkez Şubede yapılan tüm işlemlerin yapılacağı gibi, Kargo Dağıtım birimi de buraya taşınmış olacak.

Çarşı Mahallesin de bulunan merkez şubeye işlem yapmak için giden vatandaşların özellikle araç parkı ile ilgili yaşamış oldukları problemde ortandan kalkmış olacak.

Yeni şubenin yapımına 2018 yılı başında başlanması ve yine aynı yıl için de açılarak hizmet vermeye başlanması planlanıyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN