Keşap'ta Pazar Dezenfekte Edildi

PAYLAŞ

Koronavirüs vakalarının ülkemizde gün geçtikçe artmayasıyla birlikte Keşap Belediyesi önlemlerini üst seviyede tutmaya devam ediyor. 

 

Salgının bulaşmasını engellemek amacıyla vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan ilçe pazarında sabah erken saatlerde pazarın kurulduğu sokak ve caddeler dezenfekte edildi.

 

Keşap Belediyesinin bütün birimlerinin koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlarının yanında olduğunu ifade eden Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür "İlçemizde dezenfekte çalışmaları ivedilikle devam ediyor. Birlik beraberlik içerisinde bugünleride sağlıklı bir şekilde aşacağımıza güvenimiz tamdır.

Pazar yerinde önce temizlik çalışması yaptık, ardından ekiplerimiz hijyenik solüsyonla dezenfekte etti. Pazar yerleri kurulmadan önce ve sonra, ilaçlama çalışmalarımız devam edecek. Hemşehrilerimizin pazar alışverişlerini daha sağlıklı ve güvenli ortamda yapmaları için gayret gösteriyoruz.

Ancak sadece bizim belediye olarak duyarlı olmamız yetmiyor. Çünkü hem bireysel sağlığımız hem de toplum sağlığı açısından tedbirli olmalıyız. Vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Hükümetimizin, Bakanlıklarımızın ve Koronavirüs Mücadele Bilim Kurulu’nun uyarılarına uymalarını rica ediyorum" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN