Kale'de Çevre Düzenleme Çalışması

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Çözüm Birimi ekipleri daha konforlu bir yaşam için çalışırken, ekipler ihtiyaç olan bölgelerde programlanarak aciliyet sırasına göre sorunları gideriyor.

PAYLAŞ

Giresun Belediyesi tarafından şehir genelinde birçok ekiple üst yapı çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Çözüm Birimi ekipleri daha konforlu bir yaşam için çalışırken, ekipler ihtiyaç olan bölgelerde programlanarak aciliyet sırasına göre sorunları gideriyor.

Bu kapsamda; Gedikkaya Mahallesi Nihatbey Caddesi’nde bordür boyama, Teyyaredüzü Mahallesi Yeşilkent Sokak’ta kaldırım yapımı, Nizamiye Mahallesi Göksüz Sokak’ta parke tamiratı, Gemilerçekeği Mahallesi Sagae Caddesi’nde kaldırım tamiratı, Teyyaredüzü Mahallesi Güven Sokak’ta lento yapımı, Gazi Caddesi’nde duba tamiratı, Fevzi Çakmak Mahallesi Reisoğlu Sokak’ta parke tamiratı, Hacıhüseyin Mahallesi Kalyoncu Sokak’ta kaldırım tamiratı, Çıtlakkale Mahallesi Çıtlak Sokak’ta kaldırım tamiratı, otobüs terminalinde bordür boyama ve Kale’de parke ve çevre düzenleme çalışması yapılıyor.

Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada: “Daha güzel bir Giresun için var gücümüzle çalışıyoruz. Bir yandan vatandaşlarımızın taleplerini karşılarken, ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmaların mahallelerde yaşayan vatandaşların takdirini kazanması da bizleri mutlu ediyor” denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN