Hep Birlikte Keşap İçin Çalışıyoruz

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Keşap Belediyesi hizmet binası nikah salonunda belediye personeliyle bir araya geldi.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Keşap Belediyesi hizmet binası nikah salonunda  belediye personeliyle bir araya geldi.
                “Hep birlikte yoğun bir çalışma yaparak elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız” diyen Başkan Emür “Daha çok çalışacağız, yenilikçi olacağız ve asla rutine bağlamayacağız” dedi.
                Keşap Belediyesi’nin, elde ettiği başarının mimarı olarak belediye çalışanları olduğunu belirten Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür “Ortada bir başarı varsa ki, var Allah’a şükür. Bu başarı benim değil, bu başarı bütün çalışma arkadaşlarımın” diyen Başkan Emür, tüm personelimize teşekkür ederim. Allah’ın yardımıyla bundan sonra da çok güzel hizmetler yapacağız. Biz çok güzel bir aileyiz ve böyle bir ailenin ferdi olmak emin olun ki bizleri mutlu ediyor.
“HEP BİRLİKTE KEŞAP, İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Daha çok çalışacağız, daha iyi şeylere imza atacağız ama rutin hale gelmeyeceğiz. Hep birlikte Keşap, için çalışıyoruz. Burada esas olan sizlersiniz. Sizlerle birlikte çalışmak bizler için de mutluluk. Ekmeğimizi ve soframızı geleceğimizi paylaşıyoruz. Mutluluklar ve başarılar paylaştıkça çoğalır. Keşap, için el ele vererek yaptığımız çalışmalar çocuklarımıza miras olarak kalacaktır. Şuan doğalgaz ve daha modern bir Keşap için, kayıp olan  ikametgahların 29 Aralık 2017’e kadar ilçeye taşınması konusunda da diğer konularda olduğu gibi titiz ve hassas davranmanızı istiyorum. Hepinize güveniyorum. Bu söylediklerimizi başaracağınıza da inanıyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.
“VATANDAŞ HER ŞEYİN ÜZERİNDEDİR”
Keşap Belediyesi olarak her zaman ilk önceliklerinin vatandaşa hizmet olduğunu belirten Başkan Emür, belediyelerin anlamına dikkat çekti.  “Halka en yakın idare birimidir. Doğumdan ölüme kadar belediyeler vatandaşın yanında olur.   Kanun da böyle der. Vatandaş her şeyin üzerindedir. Dolayısı ile vermiş olduğunuz emeklerden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Halka hizmet de bir ibadettir. Siz o ibadeti yapıyorsunuz. Biz belediye olarak  her zaman elimizden geldiği kadar vatandaşlarımızın maddi manevi ihtiyaçlarına yetişmeye çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalar ile eksikliklerimiz var mı yok bunları da aynı zamanda görüyoruz. Vatandaşlarımızda  yaptığımız faaliyetler ile bunu görüyorlar. Belediyemiz  olarak tek amacımız vatandaşlarımıza  hizmet etmektir. Vatandaş bize değil, biz vatandaşa tabiyiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN