Spor

Spor Haberleri

Giresunspor'u Hak Ettiği Yere Getireceğiz

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresunspor’a yeni sezonda başarılar dileyerek, duygu dolu mesajlar verdi.

Giresunspor'dan Transfer Tahtası Açıklaması

Giresunspor kulübünden yapılan açıklamada,Başkanımız Sacit Ali Eren, söz verdiği gibi takımımızın transfer tahtasını açtırmıştır. Yeni transferlerimizin lisansları çıkmaya başlamıştır.denildi..

Tüm Şehrin İnanıp Destek Vermesi Gerekiyor

Giresunspor Başkanı Sacit Ali Eren, yeni sezona dair önemli açıklamalarda bulundu . tesislerde yapılan basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Sacit Ali Eren, “2016’da Giresunspor ile tanıştım. Bazen üzüldük bazen sevindik iyi kötü günler geçirdik.

Kültürel, Sanatsal ve Sportif Faaliyetler

Giresun Belediyesi 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonucunda yaşanan değişim ile birlikte kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere verdiği önemle heyecan yarattı.

Özgür Can Özcan Giresunspor'da

Giresunspor külübü 31 yaşındaki tecrübeli forvet oyuncusu Özgür Can Özcan ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Del Valle Giresunspor'da

Giresunspor , daha önce Kasımpaşa, Bursaspor ve Gazişehir formaları da giyen 29 yaşındaki Venezuelalı kanat oyuncusu Yonathan Del Valle ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Uğur Akdemir Giresunspor'da

Ahmet Kesim Giresunspor'da

Giresunspor'a Yeni Kaleci

Raul Rusescu Giresunspor'da

Judo Hakemlerimize Görev

Judo Hakemlerimiz İsmet Midillioğlu ve Bedirhan Midillioğlu'na 21-22-23-Haziran 2019 tarihlerinde Tokat’ta Yapılacak olan 1.Uluslararası Top çam Judo Turnuvasında görev verildi. Azerbaycan, Gürcistan, Rusya, Özbekistan ve Tacikistan olmak üzere toplamda 350 Sporcunun katılım sağlayacağı Turnuvada; Giresun’umuzu Defalarca sporcu Olarak temsil eden Genç Hakemlerimiz İlimizin İsmini Hakem olarak Duyurmaya devam ediyorlar Midillioğul’larına Görevlerinde başarılar dileriz.

Görele Belediyesinden Yaz Turnuvası

Görele Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenecek olan ve Görelespor’un eski futbolcularından olan kalp krizi sonucu genç yaşta hayatını kaybeden Samiddin Şahin’in isminin ölümsüzleştirileceği ‘Yaz Futbol Turnuvası’nın kuraları çekildi.

Şampiyon Giresun Belediyesi

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Giresun Kurumlar Arası Futbol Turnuvası sonunda Giresun Belediyesi şampiyonluğa ulaştı.

Giresun Belediyesi Kupayı İstiyor

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Giresun Kurumlar Arası Futbol Turnuvası bu yıl da futbolseverlere büyük heyecan yaşatıyor.

Midillioğlu Kardeşlere Görev

Judo Hakemlerimiz İsmet Midillioğlu ve Bedirhan Midillioğlu'na 28-30 Mayıs 2019 tarihlerinde Samsun’da yapılacak olan Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Judo Federasyonu Anadolu Yıldızları Ligi Türkiye Birinciliğin ’de görev verildi.

Toplam 783 haber.