Spor

Spor Haberleri

Giresunspor'da Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Kararı

 Giresunspor'da Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Kararı alındı.   Giresunspor kulübünden yapılan açıklama şu şekilde: “Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu aşağıdaki gündemle üyelik ödentileri yapılarak genel kurula katılım hakkı kazanan üyeler ile 18 Şubat 2023 Cumartesi saat 13.00‘de Aksu Mah. Mehmet İzmen Cad. Çotanak Spor Kompleksi Kapalı Spor Salonu'nda yapılacaktır.

Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü Genel Kurul Yaptı

Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü genel kurul yaptı. 7405 sayılı spor kulüpleri yasasına uyum sağlamak için zorunlu olarak uygulanması gereken tüzük tadilatı için yapılan genel kurul sonucunda gerekli değişiklikler gerçekleştirildi.

Vali Ünlü, TMOK Heyetini Kabul Etti

Vali Enver Ünlü, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Komisyonu Başkanı Bilal Porsun’u kabul etti.

Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Dağıtımı Gerçekleştirildi

Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, 5 Ocak Perşembe günü amatör spor kulüplerine malzeme dağıtım programına katıldı.

Birimler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Giresun Belediyesi tarafından bir süre önce vefat eden şehrimizin sevilen isimlerinden Hüsrev Demir anısına düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi.

Cimnastik İl Temsilcisi Yunus İlhan Toplantıya Katıldı

Türkiye Cimnastik Federasyonu İl Temsilcileri Toplantısı Yapıldı Türkiye Cimnastik Federasyonu 2022 yılı son toplantısını 09-10/12/2022 tarihinde Antalya Kemer'de il temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Çotanak Spor Kompleksinde İncelemeler Yapıldı

 Vali  Enver Ünlü, Çotanak Spor Kompleksi ve Sporcu Eğitim Merkezinde incelemelerde bulunarak, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan’dan bilgi aldı.

Giresun Havuz Altına Spor Lisesi Dönüşüm Projesi

Vali Enver Ünlü, Giresun Havuz Altına Spor Lisesi Dönüşüm Projesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çotanak Stadyumu Çim Zemininde İncelemelerde Bulunuldu

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri tarafından Çotanak Stadyumu çim zemininde incelemelerde bulunuldu.  Bakanlıktan gelen yetkililer tarafından rapor hazırlanarak teknik çalışmalara başlanılacağı ifade edildi.

Keleş: Kötü Gidişatı Düzeltmek Elimizde

Teknik Direktör Hakan Keleş, Başakşehir maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Giresunspor 4. Tura Yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor, TFF 3. Lig temsilcisi Amasyaspor FK’yı 3-1 yenerek tur atladı.

Dünya İkinciliğiyle Döndü

Giresun Spor Lisesi öğrencisi ve Giresun Belediyespor sporcusu Emre Güney, 30 Eylül -9 Ekim 2022 tarihleri arasında İtalya'da düzenlenen Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonasında Millî formayla katıldığı müsabakalar sonucu 91+ kiloda Dünya 2.si oldu.

Aksu Mahallesi’nde İnşa Edilen Semt Sahası Projesi Devam Ediyor ⤑

Aksu Mahallesi’nde 2 bin 650 metre kare alana inşa edilen ‘Semt Sahası’ üzerinde futbol, basketbol ve voleybol sahası ile bir adet idari bina yer alırken, burada halı saha seriminin birkaç gün içerisinde tamamlanacağı kaydedildi.

Giresun Valisi Sayın Enver Ünlü Gezici Kütüphaneyi Ziyarette Bulundu ⤑

Vali Enver Ünlü, Kültür ve Turizm Bakanlığı İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğüne bağlı gezici kütüphaneye ziyarette bulundu.

Bu yıl 25’incisi organize edilen Sokak Basketbolu Turnuvası Coşkulu Başladı ⤑

Bu yıl 25’incisi organize edilen ve Merhum Beden Eğitimi Öğretmeni-Antrenör Süleyman Düdükcü anısına düzenlenen Sokak Basketbolu Atapark’ta start aldı.

91 kiloda Türkiye Şampiyonu Oldu

Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü sporcusu Erkan Koç, 20-27 Haziran tarihlerinde Kocaeli'nde gerçekleşen Türkiye Şampiyonası'nda +91 kiloda Türkiye şampiyonu oldu

Türkiye ikincisi olan Burak Özdemir'den Ziyaret

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Giresun’u karatede temsil eden ve Sakarya'da yapılan U21 Karate Türkiye Şampiyonası Erkekler Kumite 60 kg'da Türkiye ikincisi olan Burak Özdemir’i makamında ağırladı.

Özel Sporcular Spor Kulübü Yararına Konser Düzenlendi

Kuruculuğunu Şair- Bestekar  Şengül Coşkun ve Şef- Müzisyen Sezai Ekmekçi' nin yaptığı Tirebolu TSM Korosu  Giresun Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü ile Bulancak  Özel Sporcular Spor Kulübü yararına konser düzenledi.

Mahalleler Arası Futbol Turnuvası

Giresun Belediyesi bünyesinde, mahallelerde ikamet eden kişilerin katılımıyla ‘Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’ düzenlenecek. Turnuvada 2009-2010 ve 2011 doğumlu oyuncular forma giyebilecek.

Toplam 788 haber.