Spor

Spor Haberleri

Giresunspor'da 4 Yeni Transfer

Giresunspor Kulübü daha önce prensip anlaşmasına vardığı Uğur Arslan Kuru, Yasin Ozan, Kağan Miray Bağış ve Emre Uğur Uruç ile sözleşme imzaladı.‬

Giresunspor'da Yeni Transferler

‪Giresunspor Kulübünün prensip anlaşmasına vardığı futbolcular Said Idazza ve William Sery şehire geldiler.‬

Vali Sarıfakıoğulları Yüzücüleri Kabul Etti

Vali Harun Sarıfakıoğulları, 21 Haziran Perşembe günü Bulancak Belediye Beton Spor Kulübü yüzme dalı sporcularını antrenörleriyle birlikte makamında kabul etti.

Mor Pedallar Giresun'da

Muğla Mor Pedal Kadın Bisiklet Derneği tarafından faaliyete geçirilen “Türk Kadının Zaferi Bisiklet Turu” kapsamında 18 Haziran Pazartesi günü Giresun’a gelen bisikletçiler, Vali Harun Sarıfakıoğulları’nı ziyaret etti.

Yıkılacak Stadyum Sahası İçin Yeni Karar

Belediye Meclisi Giresun’da aylardır tartışılan Atatürk Stadyumu alanının ne olacağı konusuna son noktayı koydu. Meclis oy birliği ile stadyum ve spor salonu arsasının park alanı olarak imar planına işlenmesini kararlaştırdı.

Çağlar Birinci, 2 Yıl Daha Giresunspor'da

‪Giresunspor kulübünden yapılan açıklamada,Kulübümüzde iç transfer görüşmeleri kapsamında Çağlar Birinci ile 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır.‬denildi...

Giresunspor'da İç Transferde 2 İmza

‪Giresunspor'dan yapılan açıklamada, Kulübümüzde iç transfer görüşmeleri kapsamında Anıl Atağ ve Hüsamettin Tut ile 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır.‬ denildi.

YGBS'den Karar Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz

Üç sezonluk Basketbol Süper Lig serüvenini dramatik bir şekilde sonlandıran Yeşilgiresun Belediyespor’da Yönetim Kurulu durum değerlendirmesi toplantısı yaptı.

Bulancak Belediyesi Yaz Spor Okulu Başvuruları Başladı

Bulancak Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 8-16 yaş Yaz Spor Okulları kayıtlar başladı.

Özel Sporcular Gençlik Ve Spor Kulübünden Ziyaret

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Osman Seyranlığıoğlu ile bazı veli ve özel sporcuları makamında kabul etti.

Görele'de Spor Tesislerinin Yapımına Başlandı

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’in girişimleriyle ilçeye kazandırılması planlanan tenis kortları, basketbol, voleybol sahaları ve bazı spor tesislerinin yapımına başlandı.

Özel Çocuklardan Ziyaret

Vali Harun Sarıfakıoğulları, 18 Mayıs Cuma günü Giresun İlköğretim Okulu-İş Okulu Spor Kulübü ile Özel Çocukları Eğitim ve Koruma Derneği özel sporcularını Makamında kabul etti.

Futbol Turnuvası Yapıldı

Turnuvaya katılan Giresun Belediyesi Futbol Takımı, çıkmış olduğu maçlarda başarı göstererek final maçı oynamaya hak kazandı.

Aksu Yarı Maratonu Şampiyonları Belli Oldu

41. Aksu Uluslararası Giresun Aksu Festivali programında yer alan, Aksu Yarı Maratonu 2018 şampiyonları belli oldu.

4. Aksu Yarı Maratonuna Büyük İlgi

41. Uluslararası Giresun Aksu Festivali programında yer alan 4. Aksu Yarı Maratonu ve 10 K koşusuna bu yılda ilgi oldukça fazla oldu.

Aksu Festivali Etkinlikleri Başlıyor

13 Mayıs 2018 Pazar günü saat 09.00’da Giresun Limanı girişinden başlayacak olan maratona Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, tüm sporseverleri davet ettiğini belirterek

Aksu Yarı Maratonu'na Sayılı Günler Kaldı

Giresun Maraton Kulübü Başkanı Fatih Kitapçı, bu yıl 4.sü düzenlenecek Aksu Yarı Maratonu’nun yine Giresun’a yakışır bir organizasyon olacağını söyledi.

Spora Yönlendirme Projesi Başladı

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi, 19 Eylül Kapalı Spor Salonunda, Vali Harun Sarıfakıoğulları'nın katılımıyla başladı.

YGBS Bisiklet Takımı Ordu'dan Dereceyle Döndü

Yeşilgiresun Belediyespor Bisiklet Takımı Ordu’dan başarı ile dönmeyi başardı.

Toplam 783 haber.