Siyaset

Siyaset Haberleri

Hep Birlikte Keşap İçin Çalışıyoruz

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Keşap Belediyesi hizmet binası nikah salonunda belediye personeliyle bir araya geldi.

Muhtar Derneklerini Ziyaret

Muhtarlarla Yemekte Buluştu

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Harun Sarıfakıoğulları, Muhtarlar Günü dolayısıyla ilimiz merkezdeki köy ve mahalle muhtarlarıyla yemekte bir araya geldi.

Vatandaşla Buluşma Toplantısı

Her hafta Çarşamba günleri düzenli olarak Valilikte yapılan Vatandaşla Buluşma Toplantılarının bir yenisi daha Valilikte gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanı Şenlikoğlu ve Yönetimden Ziyaret

AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Av. Aytekin Şenlikoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Vali Harun Sarıfakıoğulları'nı makamında ziyaret etti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Giresun'a Geliyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, DSİ tesisleri toplu temel atma ve ORKÖY kredi sertifikaları dağıtımı merasimine iştirak etmek üzere ilimize geliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun'a Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 Ağustos Çarşamba günü Giresun'a geldi.

Başkan Yakar'dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, geçtiğimiz günlerde Bulancak ilçesine yeni açılan Türkiye Gençlik Vakfı Bulancak İlçe Temsilciliğini ziyaret etti.

Bakan Canikli'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, Milli Savunma Bakanı olan Nuretttin Canikli'ye hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Toplam 606 haber.