Siyaset

Siyaset Haberleri

Başkan Aksu'dan Açıklamalar

Belediye Başkanı Kerim Aksu, düzenlediği basın toplantısında, 1-15 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan 24. Fevzi Beyazıtoğlu Tiyatro Günleri ve 41. Uluslararası Giresun Aksu Festivali programları hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulunup, gündeme ilişkin yöneltilen soruları yanıtladı.

Bahtiyar Yıldız, Ak Parti Aday Adayı

Giresun'un eski esnaflarından 1980-82 yıllarında Giresun sanayi kooperatifi yönetiminde görev yapan. 1991-99 yıllarında Anavatan Partisi İl Başkanlığı görevide yapan Bahtiyar Yıldız Ak Parti Giresun milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.

İl Encümen Toplantısı

Vali Harun Sarıfakıoğulları, yeni seçilen İl Encümenleri ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Milli Savunma Bakanı Canikli Giresun'a Geldi

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun’a gelen Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’yi havalimanında karşıladı.

Doğankent'te Muhtarlarla Toplantı

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Doğankent ilçesinde mahalle ve köy muhtarları ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Bakan Canikli Giresun'da

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli 30 Mart Cuma günü saat 17:00’de 3’lü zirve için geldiği Giresun’da Gürcü mevkidaşı Levan İzoria ve Azeri mevkidaşı Zakir Hasanov’u Ordu Giresun Havalimanında karşıladı.

Emür'den Ankara Temasları

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür , AK Parti İlçe Başkanı Adem Çakır Keşap Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Sefa Öztürk ile birlikte Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun'a Geldi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, halkla hitap etmek ve AK Parti Giresun 6.İl Kongresi’ne katılmak üzere Giresun’a geldi.

Toplam 607 haber.