Siyaset

Siyaset Haberleri

Murat KILIÇASLAN Aday Adaylığını Açıkladı

Sayın Başkanım, Çok Kıymetli Belediye Başkan Aday Adayı Arkadaşlarım, AK Partimizin her kademesinde görev alan muhterem başkanlarım. Halka hizmeti HAKK’a hizmet bilen kıymetli Belediye Başkanlarım, İl Genel Meclisi Üyelerim ve Belediye Meclisi Üyelerim.

AK Parti'de İlk Başvuruyu İnşaat Mühendisi; Emrah ALTIYAPRAK Yaptı

AK Parti'de 2019 mahalli idareler seçimi aday adaylığı sürecinin başlamasıyla ; ilk başvuruyu İnşaat Mühendisi Emrah ALTIYAPRAK yaptı.

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi Emrah ALTIYAPRAK Ankara da

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi Emrah ALTIYAPRAK Ankara’da bazı temas ve ziyaretlerde bulundu.

Başkan Erener'e Ödül

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Karadeniz Haberci Dergisi tarafından Karadeniz Bölgesindeki okurları arasında düzenlenen Yılın En’leri’ anketinde yılın en başarılı Belediye Başkanı seçildi.

Kaymakam'a Uğurlama

Kaymakam'dan Veda Ziyareti

Vali Sarıfakıoğulları Yağlıdere'de Muhtarlarla Buluştu

Yağlıdere Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda ilçeye bağlı mahalle ve köy muhtarlarıyla toplantı yapan Vali Sarıfakıoğulları, muhtarlardan ilçenin huzur ve asayişi için çevrelerinde gördükleri her türlü olumsuzluğu zaman kaybetmeden ilgili mercilere iletmelerini istedi.

Necati Tığlı: Biz Hazırız

Giresun CHP 1. Sıra milletvekili adayı Necati Tığlı, Yağlıdere ilçemizde seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Güzel günler var önümüzde.Umutlu ve aydınlık yarınlar için biz hazırız açıklamasında bulundu.

AK Parti Milletvekili Ve Adaylarından GTSO'ya Ziyaret

AK Parti Giresun Milletvekili ve adayı Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk ile milletvekili adayı Serdar Demirkan’dan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret.

Necati Tığlı'dan Seçim Ziyaretleri

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayları çalışmalarını Dereli, Giresun Merkez ve Piraziz ilçelerinde sürdürdü.

Bahtiyar Yıldız'dan Teşekkür

Toplam 607 haber.