Siyaset

Siyaset Haberleri

Seçim Duyurusu

31 Mart 2019 Pazar günü yurt genelinde yapılacak olan mahalli idareler genel seçimleriyle ilgili vatandaşlarımızın demokratik haklarının en iyi şekilde kullanabilmeleri, herhangi bir hak kaybı veya mağduriyet yaşamamaları için hazırlanan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünün basın duyurusu şöyle:

Erener, Alnımız Daima Ak

Şenlikoğlu'ndan Esnaf ve Mahalle Ziyaretleri

AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu esnaf ve mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Cadde cadde, sokak sokak her yerde Giresunlularla kucaklaşmaya devam eden Şenlikoğlu ziyaretleri esnasında hemşerilerimizin beklentilerini dinleyerek, hedeflediği belediye hizmetlerinden bahsetti.

Aytekin Şenlikoğlu, Teyyaredüzü Mahalle ve Pazar Esnafını Ziyaret Etti.

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin ŞENLİKOĞLU, Teyyaredüzü Mahalle ve Pazar Esnafını ziyaret etti. Teyyaredüzü Mahalle ve Pazar esnafına hayırlı ve bereketli işler dileyen ŞENLİKOĞLU yaptığı konuşmasında şunları kaydetti;

Vali Sarıfakıoğulları, Muhtarları Kabul Etti

Vali Harun Sarıfakıoğulları, il merkezi ve ilçelerden gelen muhtarları Valilikte kabul etti.

Belediye Başkan Adayı Av. Aytekin ŞENLİKOĞLU'ndan Açıklama

Belediye Başkan Adayı Aytekin ŞENLİKOĞLU şu açıklamalarda bulundu: 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde, Partimizin Giresun Belediye Başkan Adaylığına şahsımı layık gören Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, AK Parti Giresun Milletvekillerimize, Genel Merkez Yetkili Birimlerimize, desteğini ve dualarını hiç bir zaman eksik etmeyen Giresun AK Parti Teşkilatımızın kıymetli mensuplarına, ilimizin Sivil Toplum Kuruluşlarına, Basın-Medya temsilcilerimize ve tüm kadirşinas Giresun’lu hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Gençler Bizler İçin Çok Önemlidir.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet’inde katıldığı Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Görele İlçe Temsilciliği yeni binasının açılışını gerçekleştirdi.

Toplam 607 haber.