Siyaset

Siyaset Haberleri

Belediye Meclisi Toplandı

Tatlı: İlimizin Geleceği Açısından Çok Önemli Seçim

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ilimizin geleceği açısından çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Aşk İle Koşan Yorulmaz

Şenlikoğlu'dan Önemli Açıklamalar

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne sayılı günler kala çok önemli açıklamalar yaptı.

Şenlikoğlu'ndan Teşekkür

Cumhur İttifakı AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın düzenlediği Giresun mitingine çok yoğun ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Emür, Çalışmalarını Anlattı

Keşap Belediye Başkanı ve AK Parti Keşap Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür, Karabedir Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi ve çalışmalarını anlattı.

Alın Teriyle Çalışanların Haklarını Koruyacağız.

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Giresun Belediyesi’ni kazanmaları halinde CHP’li belediye döneminde işe alınan personellerin işten çıkarılacağı yönündeki iddiaları bir kez daha sert bir dille yalanladı.

Aydın'dan Karabıçak'a Destek

Başkan Emür, Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi

Keşap Belediye Başkanı ve AK Parti Keşap Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür, belediye başkanlığı aday adayı olan Mustafa Kemal Kurt ve Hüseyin Külekçi’yi ziyaret ederek 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Keşap halkına birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Şenlikoğlu, Şoför Esnafının Talep ve Önerileri Dinledi

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, S.S. 10 No’lu Yeşilbaş Dolmuş Durağı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Toplam 607 haber.