Siyaset

Siyaset Haberleri

Gümüşhane Valisinden Ziyaret

Kaymakamlarla Toplantı

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, aylık rutin toplantı kapsamında kaymakamlarla bir araya geldi.

Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Partili 8 ilçe ve 7 belde belediye başkanı, AK Parti İl Başkan Vekili Kenan Tatlı ve Başkan Yardımcısı Bahadır Yılmaz başkanlığında 12 Temmuz Çarşamba günü Vali Harun Sarıfakıoğulları'nı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Vatandaşla Buluşma Toplantıları Başladı

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Vatandaşla Buluşma günleri çerçevesinde halk toplantılarının ilkini Hacısiyam Mahallesi sakinleriyle gerçekleştirdi.

Nilüfer Belediyesi'nden Ziyaret

Karadere'den Tebrik Ziyareti

Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Bakanlar Kurulu Kararı ile Giresun Valisi olarak atanan ve ilimizde ki görevine 1 Temmuz Cumartesi günü başlayan Vali Harun Sarıfakıoğulları'na hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

Başkan Yakar'dan Ramazan Ayı Mesajı

Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, İslam alemi olarak 11 ayın sultanı Ramazan ayına girmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Başkan Aksu'dan Ramazan Ayı Açıklaması

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Ramazan Ayı nedeniyle bir açıklama yaparak, vatandaşların huzur içerisinde ibadetlerini yerine getirmeleri temennisinde bulundu.

Eşkinat, Başkan Aksu'yu Ziyaret Etti

Kardeş Şehir Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Başkan Aksu'yu makamında ziyaret etti.

Mayıs Ayı Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı

2017 yılı Mayıs ayı Kaymakamlar Toplantısı Vali Hasan Karahan başkanlığında, Yeşilgiresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde yapıldı.

Toplam 606 haber.