Eğitim

Eğitim Haberleri

Kaynakçı Sınavı Yapıldı

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda Mesleki Yeterlilik Belgesi çelik kaynakçı sınavı Giresun Alsan Orman Ürünleri ile Eksen İnşaat firmalarında gerçekleştirildi.

Öğrencilere Trafik Eğitimi

Çoruh EDAŞ Personeli 'ne Sertifika

Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü bünyesindeki 16 kişilik İlk Yardım Ekibi, 28-29 Aralık 2017 tarihleri arasında, Giresun Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü İlkyardım Eğitmenleri Gözde Günay ve Soner Tuncay tarafından İl Müdürlüğü Eğitim Salonunda hem teorik hem de uygulamalı olarak verilen temel ilkyardım eğitimine katıldı.

Karadeniz Endokrin Günleri Giresun'da Yapıldı

Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karadeniz Endokrin Günleri Giresun Üniversitesi (GRÜ)'nin ev sahipliğinde Giresun’da gerçekleştirildi.

Tirebolu'ya Eğitim Merkezi

Tirebolu'da orta-ağır zihinsel engelli, otistik çocuk ve yetişkinlerin eğitimi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açılacak olan Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezinde verilmeye başlanacak.

Betonarme Demircisi Sınavı Yapıldı

Tehlikeli ve Çok Tehlikeli sektörlerde çalışanlara yönelik zorunlu hale gelen Mesleki Yeterlilik Belgesi kapsamında Betonarme Demircisi sınavı yapıldı.

Okul Aile Birliğinden Ziyaret

Giresun Merkez Cumhuriyet Ortaokulu Okul Aile Birliği başkan ve üyeleri Vali Harun Sarıfakıoğulları'nı makamında ziyaret etti.

Çevre Doğa Sevenlerden Ziyaret

GRÜ'de Muhteşem Konser

Halk Eğitim Merkezine Ziyaret

Toplam 943 haber.