Eğitim

Eğitim Haberleri

Keşap Turizm Fakultesi İnşaatında İncelemeler

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Cevdet Coşkun ve Keşap Turizm Fakultesi Dekanı Prof.Dr.Musa Genç Keşap ilçesine Ziyaret Gerçekleştirdi. İnşaat Çalışmaları Devam Eden Turizm Fakültesi inşaatında incelemelerde Bulunuldu.

Belediye Personeline Eğitim

Okuma Yazma Seferberliği

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından canlı yayında başlatılan Okuryazarlık Seferberliği ile ilgili kurslar 5 Mart’ta başlıyor.

Vali Sarıfakıoğulları'ndan Okul İncelemesi

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, 12 Şubat Pazartesi günkü mesaisine Yavuz Kolejende incelemelerde bulunarak başladı.

Ev ve Süs Hayvanı Satışı ve Üreticilerine Eğitim

Giresun Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından Ev ve Süs Hayvanı Satışı ve Üretimi yapan ve yeni işleri açacak olanlara yönelik eğitim programı düzenlendi.

Okul İnşaatlarında İnceleme

Keşap Turizm Fakültesi İnşaatı

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür ve Keşap Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Genç Turizm Fakültesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Öğrencilerin Karne Sevinci

Sınıflarda öğrencilere karnelerini dağıtan Vali Sarıfakıoğulları, öğrencilerden 15 günlük yarıyıl tatilini iyi değerlendirmelerini, bol kitap okuyarak, iyice dinlenmelerini istedi.

Toplam 943 haber.