GÖRELE'DE PİKNİK ALANINA YOĞUN İLGİ!

PAYLAŞ

Görele Belediyesi tarafından halkın hizmetine sunulan Ünlüce Mahallesi Devgealtı mevkiinde bulunan mesire alanı vatandaşlar ve çocukların büyük ilgisini görüyor. Mesire alanına piknik yapmaya gelen vatandaşlar, bu hizmetin buraya kazandıran Görele Belediye Başkanı  Tolga Erener’e ve ekibine teşekkür etti.
Belediye  tarafından her şeyin düşünülerek halkın hizmetine kazandırdığı henüz tam olarak tamamlanmayan ve resmi açılışı yapılmayan Devgealtı Mesire Piknik alanımızda vatandaşlar doğayla baş başa kalmanın keyfini yaşıyor.
Görele Belediye Başkanı  Tolga Erener, Devgealtı mesire alanının piknik faaliyetlerinin yanı sıra kır düğünleri, nişan ve sünnet eğlencelerinde bölgeye farklı bir soluk katacağını söyledi.
Her şeyin üstünde tuttuğumuz vatandaşlarımız için hizmetlerin aralıksız sürdürüldüğünü belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Bölgemize bir hizmeti bir yatırımı gerçekleştirirken faydalı bir şekilde iş koordinesi yürütüyoruz. Zararıyla gelen değil, faydasıyla boyut kazanan hizmetleri vatandaşlarımızın ayağına kadar getiriyoruz, bundan da memnuniyet duyuyoruz. Yaptığımız hizmet fazlasıyla kendini gösteriyor, güzelde tepkiler alıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN