Görele'de 300 Kişiye İş İmkanı Sağlayacak 'Tekstil Kent' Projesi

Görele Belediyesi ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından ilçeye kazandırılması planlanan ve ihalesi yapılan 'Tekstil Kent' projesinin sözleşmesi imzalandı. 

PAYLAŞ

Görele Belediyesi ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından ilçeye kazandırılması planlanan ve ihalesi yapılan ‘Tekstil Kent’ projesinin sözleşmesi imzalandı. 
Belediye Başkanı Tolga Erener ve yüklenici Firma Yetkilisi Dursun Öztürk arasında imzalanan sözleşmeyle ilçede yapımına başlanılacak olan  ‘Tekstil Kent’ projesi ile istihdam sorununa büyük katkı sağlanacak. 
İlçenin Tepebaşı Mahallesi’nde 140 Ada, 6 parsel üzerinde bulunan 2 Bin 500 metrekarelik alana 2 katlı olarak inşa edilecek ‘Tekstil Kent’ projesinin toplam maliyeti KDV dahil 15 Milyon Lirayı bulacak.
Belediye Başkanı  Tolga Erener, ilçeye kazandırmayı planladıkları 300 kişilik ‘Tekstil Kent’ projesinin sözleşmesini imzaladıklarını söyledi.
İlçenin büyük sıkıntısı olan istihdam sorununun hayata geçirecekleri ‘Tekstil Kent’ projesiyle bir nebze aşacaklarını belirten Belediye Başkanı  Tolga Erener, “Görele yapılan yatırım ve hizmetlerle hızla büyümekte ve gelişmektedir. Bundan dolayı en büyük sıkıntılarımız arasında bulunan istihdam sorununun önüne geçmek adına önemli bir projeye daha imza attık. Yakın zamanda ilçemizde yapımına başlanacak olan ‘Tekstil Kent’ projesi tamamlandığında 300 kişiye de ekmek kapısı açılacaktır.  Ben projede bizden desteğini esirgemeyen Sanayi ve Ticaret Bakanımız Sayın Mustafa Varank ve DOKA temsilcilerine teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN