Görele Belediyesi Yaz Futbol Turnuvası

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Görele Belediyesi tarafından bu yıl 6.sı düzenlenecek olan ve ilçe futbolunda büyük emekleri bulunan Samiddin Şahin’in isminin ölümsüzleştirileceği ‘Yaz Futbol Turnuvası’ başladı.
Görele Belediye Başkan Vekili Mustafa Genç ile ve ilçe futbolunda büyük emekleri bulunan Samiddin Şahin’in kız kardeşi Günay Çalık’ın başlama vuruşuyla start alan turnuvada toplam 16 takım yer alıyor.
Görele Belediye Başkan Vekili Mustafa Genç, burada yaptığı konuşmada, “Belediyemiz tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Yaz Futbol Turnuvasının startını verdik. Görelespor'da büyük emekleri bulunan ve genç yaşta hayatını kaybeden Samiddin Şahin'in isminin ölümsüzleştirildiği turnuvamızda yer alan takımlara başarılar diliyorum. Bu turnuvamızın da düzenlediğimiz diğer turnuvalar gibi centilmenlik içerisinde geçeceğine inanıyorum. Turnuvanın hayata geçmesine vesile olan Belediye Başkanımız Tolga Erener’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 
Samiddin Şahin’in kız kardeşi Günay Çalık, Belediye Başkanı Tolga Erener’e verilmek üzere Başkan Vekili Mustafa Genç’e forma hediye etti. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN