Giresunspor'un Yeni Teknik Direktörü İmzaladı

PAYLAŞ

Giresunspor'da Teknik Direktörlük görevine Hakan Keleş getirildi. 

 Giresunspor Kulübünden yapılan açıklama şu şekilde;


Yeni sezon için çalışmalarına başlayan Başkanımız Sayın Hakan Karaahmet ve Yönetim Kurulumuz tarafından takımımızın Teknik Direktörlük görevine Hakan Keleş getirildi.
Tesislerimizde gerçekleştirilen imza töreniyle birlikte yeni Teknik Direktörümüz Hakan Keleş ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı.
İmza töreninde konuşan Başkanımız Sayın Hakan Karaahmet; “Hocamıza güvenim tamdır. Bu anlaşma iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun. Hakan Hocamız ekibine üç tane Giresunlu hocamızı dahil etti. Tam bir uyum içerisinde yola çıkıyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde önemli başarılar yaşarız.” ifadelerini kullandı.
Teknik Direktörümüz Hakan Keleş ise imza töreninde yaptığı konuşmada, “Öncelikle başkanıma ve yönetim kuruluma teşekkür ediyorum. 10 yıl önce de beraber çalışmıştık bu kez devamını getirmek için geldim. Önümüzde zor bir süreç var. Lige en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz ve heyecanlıyız. Şehirde yıllardır süren bir özlem var, bu özlemi bitirmek için çok emek harcayacağız ve hep birlikte bunu başaracağız. Bu seneyi bir fırsat olarak görüyorum. Çünkü Süper Lig’den bizim lige takım düşmedi. İyi bir takım kurup birlik ve beraberlikle bu hasreti bitirmek istiyorum. Bana ve ekibime güvendiğiniz için teşekkür ediyorum. Burada büyük bir potansiyel olduğunu biliyorum. Bunu dışarı çıkarmak istiyorum. Elimizdeki imkanlar çerçevesinde iyi bir kadro kurup hedefe ulaşmak istiyoruz.”dedi.
Yeni Teknik Direktörümüzün camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor ve başarılar diliyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN