Giresun'da Ziyaretler Gerçekleştiriyor

PAYLAŞ

TBMM Başkanlık divanı üyesi ve CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, memleketi Giresun’da ziyaretler gerçekleştiriyor. 

Tığlı, ziyaret turunun ilk ayağında fındık konusunun paydaşı olan Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Borsa Başkanı Hamza Bölük tarafından karşılanan Tığlı, Ticaret Borsası’nın çalışmaları hakkında bilgiler alarak, bu yıl ile ilgili planlamaları konusunda fikir alışverişinde bulundu. Tığlı, fındık konusunun en önemli paydaşlarından olan Ticaret Borsası’nın çalışmalarında her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti. 
Borsa Başkanı Hamza Bölük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Tığlı’nın daha sonraki durağı Sanayi sitesi idi. Sanayi sitesi esnafları ile kahvaltıda bir araya gelen Tığlı’ya, Giresun Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Muammer Usta ve Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Kılınç, Fuat Köse, Ahmet Vahdet Yenal, Şakir Usta, Hüseyin Altan, Etem Dereli ve Çetin Çakıroğlu eşlik etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltı programında Sanayi Sitesi ve Esnafların sorunları konuşuldu. 
Tığlı, gösterilen ilgi ve alaka için teşekkür ederek, esnafın problemlerinin çözümü noktasında yakın takipçi olacağını dile getirdi. 
TBMM Başkanlık divanı üyesi ve CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, daha sonra partisinin Bulancak ilçe başkanı Necmi Sıbıç ile birlikte Bulancak Ticaret ve Sanayi odası başkanı Ali Fatoğlu ve Bulancak 2.organize sanayi bölge müdürü Mete Bahadır Yılmaz’ı ziyaret ederek, ilçenin gelişimine yönelik yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Bulancak organize sanayi bölgesinde bulunan bazı işletmeleri de ziyaret eden Tığlı, ilgililerden bilgiler aldı. 

Tığlı, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu da makamında ziyaret ederek, bu olağanüstü dönemde Giresun’un ekonomisinin ne durumda olduğunu konuştular. 
Tığlı, ilin sorunlarının analizi açısından ziyaretlerinin önemli olduğunu ifade ederek, ziyaretlerinin süreceğini dile getirdi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN