Giresun Belediye Meclisi Kasım Ayı 3. Toplantısını Yaptı

Giresun Belediye Meclisi Kasım ayı 3. toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda belediyenin 2023 mali yılı bütçe ve tarifeleri görüşüldü. Oylamaya sunulan belediyenin 2023 yılı bütçesi ise Partışla 750 milyon TL olarak oy çokluğuyla kabul edildi.

PAYLAŞ

Giresun Belediye Meclisi Kasım ayı 3. toplantısını yaptı.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda belediyenin 2023 mali yılı bütçe ve tarifeleri görüşüldü. Oylamaya sunulan belediyenin 2023 yılı bütçesi ise % 50 artışla 750 milyon TL olarak oy çokluğuyla kabul edildi.

Toplantıda, 2023 yılı Belediyenin bütçe gelir kalemleri, gider kalemleri ve müdürlüklere ayrılan bütçe tutarları ayrı ayrı görüşülerek karara bağlandı.

Giresun Belediyesi’nin 2022 yılı bütçesi ise 300 milyon TL olarak kabul edilmiş, Mayıs ayında ek bütçe talebi de mecliste kabul edilerek bütçe 500 milyon TL’ye yükseltilmişti.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, bütçenin gerçekçi olduğunu belirterek, yeni bütçenin şehrimize, ilimize ve belediyeye hayırlı olmasını temenni etti.

Şenlikoğlu görev süreleri içerisinde şehrimize 1 milyar 200 milyon TL tutarında yatırım yaptıklarını da söyledi.

Bir sonraki belediye meclisi toplantısının ise 7 Aralık 2022 günü yapılması kararlaştırılarak oturum sonlandırıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN