Giresun'a Müjdeli Haberler

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

İlimizle ilgili bir takım proje ve yatırımların detayları hakkında görüşmek üzere Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk ve AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ettiler.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda yapılan görüşme çok samimi bir ortamda gerçekleşirken, konuyla ilgili genel değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu şunları söyledi: “Ankara’ya gittiğimiz her zaman şehrimizle ilgili taleplerimizi ilgili birimlere muhakkak iletiyoruz, anlatıyoruz. Bu zamana kadar çokta olumlu sonuçlar aldık. Yakın bir tarihte trafik sorunumuzla ilgili ‘Dal-Çık Projesi’nin proje ihalesi yapıldı. 26 Aralık’ta ise şehrimizin yıllarca içme suyunu karşılayacak çok önemli ‘İkisu Projesi’nin ihalesi yapılacak. Yine projelerimizle ilgili geçtiğimiz günde Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızı ziyaret ettik. Sayın Bakanımız Murat Kurum ile yaptığımız görüşmede özelikle vatandaşlarımıza vaat ettiğimiz projelerin detaylarını konuştuk. Şunu açık yüreklilikle belirtmek isterim ki, Sayın Bakanımızın gerek projelerimize, gerekse bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi bizi ziyadesiyle memnun etti.”

Şenlikoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Çevre ve Şehircilik Bakanımızla yaptığımız görüşmede ‘Aksu Eski Çöp Alanı’nın rehabilite çalışmasının startı ile ilgili talimatın verilmesinden de çok mutlu olduk. İnşallah eski çöp alanında yapılacak çalışmalarla beraber söz konusu bölge, ilerleyen dönemlerde birçok yönüyle vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Yine, Sayın Bakanımız Murat Kurum’un onayı ile birçok özelliğe sahip ‘Kombine Vidanjör’ aracının şehrimize kazandırılmış olması bizleri ayrıca mutlu etti.”

Diğer yandan hemşehrilerimizin merakla beklediği özellikle sosyal alan vb. yerlerin bolca olacağı ‘Millet Bahçesi’nin detayları üzerinde önemli görüşmeler yaptık diyen Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “İlimiz için oldukça verimli geçen bu görüşmeden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN