Gerçeği Aratmayan Tatbikat

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından Özel Kent Hastanesi’nde düzenlenen acil durum yangın ve tahliye tatbikatı büyük heyecan yarattı.

Senaryo gereği hastanede çıkan yangın sonucu kırmızı kod alarmı verildi. Hastane yönetimi toplanarak hastane acil planlama (HAP) Başkanı tarafından sarı kod alarmı verilerek hastanenin tahliye çalışmaları başlatıldı. Hastanede yangın gereği mahsur kalan 4 kişi itfaiye tarafından, 8 kişide hastane görevlileri tarafından kurtarılarak triaj alanına getirilip, ambulanslarla en yakın hastaneye sevk edildi.

Belediye İtfaiye Müdürlüğü yetkilileri; Bu tür tatbikatların program dahilinde devam edeceğini belirterek şu bilgileri verdiler; “ İtfaiye, sağlık birimleri, güvenlik kuvvetleri 24 saat halkın hizmetindedir. Bilgileri tazelemek, eksikleri gidermek, personelin moralini yükseltmek için tatbikat yapıyoruz. Böylece ekibimiz daima hazır ve eksiklerini gidererek görevini yapmaktadır. Hiç arzu etmediğimiz afetlere, her an hazırlıklı durumdayız. Kent Hastanesi yönetimine bu tatbikatta verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz.“

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN