Gazetecilerle Kahvaltı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle  Vali  Harun Sarıfakıoğulları, yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
 
10 Ocak Perşembe günü saat 10:00’da Keşap Doğal Dükkan’da düzenlenen kahvaltıya, ilimiz merkez ve ilçelerinde görev yapan 80 civarında basın mensubu katıldı.
 
VALİ SARIFAKIOĞULLARI “VATANDAŞIMIZIN DOĞRU HABER ALMA HAKKININ EN BÜYÜK TEMİNATI SİZLERSİNİZ.”
 
Kahvaltıda basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayan Vali Sarıfakıoğulları, “Çalışan çalışmayan, emekli olan olmayan, genç yaşlı bütün gazetecilerimizin Gazeteciler Gününü tebrik ediyorum. Vatandaşımızın doğru haber alma hakkının en büyük teminatı sizlersiniz. Sizler vatandaşımızın, gözü kulağı, her şeyisiniz ve yılın 365 günü canla başla çalışan, yakinen çalıştığımız insanlarsınız. Yaşadığınız zorlukları yakinen biliyoruz, görüyoruz. Bugün aynı zamanda ‘10 Ocak İdareciler Günü’. Bütün yöneticilerin, bütün meslektaşlarımın, kaymakamlarımızın da idareciler gününü sizlerin aracılığıyla kutluyorum. Hepimiz aynı gemideyiz. Birbirimizle sürekli temas halindeyiz. İnşallah bundan sonrada yoğun ilişki trafiği içinde, vatandaşımızın doğru haber alma hürriyetinin yerine getirilmesine hep birlikte vesile aracı oluruz. Geldiğiniz, katıldığınız için hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum”  diye konuştu.
 
DERNEK BAŞKAN VEKİLİ BALTAOĞLU “10 OCAK ÇALIŞAN ÇALIŞAMAYAN TÜM GAZETECİLERİMİZİN GÜNÜ”
 
10 Ocak tarihinin hem ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ hem de ‘İdareciler Günü’ olduğunu belirten Giresun Gazeteciler Derneği Başkan Vekili Namık Baltaoğulu da “Sayın Valimiz bu güzel ve anlamlı günümüzde güzel bir etkinlik düzenledi. Çok da güzel bir konuşma yaptı, kendisine teşekkür ediyoruz. Bugün aynı zamanda İdareciler Günü. Hem Sayın Valimizin hem de bütün idarecilerimizin İdareciler Gününü tebrik ediyoruz. ‘10 Ocak’ çalışan çalışamayan tüm gazetecilerimizin günü. Buradan ebediyete intikal eden gazetecilerimizi de yad etmeyi bir görev biliyorum. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyor, Sayın İdarecilerimize de çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.  
 
Kahvaltı programı, basın mensuplarının Vali Sarıfakıoğulları’yla birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN