Fiskobirlik Yönetimde Giresun Yok mu Sayılıyor?

Giresun'u bölgesini temsilen Fiskobirlik  yönetim kurulunda yer alan Nurittin Karan, Birlik Başkanı Lütfi Bayraktar'ın 17.11.2021 tarihli usulsüz bir istifa dilekçesiyle şahsını yönetim kurulu üyeliğinden düşürdüğünü açıkladı. Usulsüz kararının kendine posta yoluyla bildirildiğini belirten Karan, Fiskobirlik yönetim kurulu üyeliğinden istifa etiğine dair 17.11.2021 tarihli bir istifa dilekçesi vermediğini kaydetti. 

PAYLAŞ

Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar’ın Giresun’un öz ve öz kuruluşu olan Fiskobirlik ’in Giresun temsilcisi Nurittin Karan’ı usulsüz bir şekilde birlik yönetim kurulu üyeliğinden düşürdüğü iddia ediliyor. Giresun kamuoyuna bomba gibi düşen iddiayı doğrulayan Fiskobirlik Yönetim Kurulu Üyesi Nurittin Karan, Birlik Başkanı Lütfi Bayraktar ve bu usulsüzlüğe imza atan yönetim kurulu üyelerinin yargı önünde hesap vereceğini bildirdi. Karan, Giresunlu fındık üreticilerinin tırnaklarıyla kurduğu Fiskobirlik  yönetim kurulunda Giresun’u yok sayanları Giresunlu siyasetçi, sivil toplum kuruluşu ve kamuoyunun takdirine bıraktı. 


Giresun’u bölgesini temsilen Fiskobirlik  yönetim kurulunda yer alan Nurittin Karan, Birlik Başkanı Lütfi Bayraktar’ın 17.11.2021 tarihli usulsüz bir istifa dilekçesiyle şahsını yönetim kurulu üyeliğinden düşürdüğünü açıkladı. Usulsüz kararının kendine posta yoluyla bildirildiğini belirten Karan, Fiskobirlik yönetim kurulu üyeliğinden istifa etiğine dair 17.11.2021 tarihli bir istifa dilekçesi vermediğini kaydetti. 
BAYRAKTAR VE EMİR ERLERİ YARGI ÖNÜNDE HESAP VERECEK!
Karan, fındık sektöründe FİSKOBİRLİK gibi bir kurumu batağa sürükleyen Bayraktar ve emir eri yönetim kurulu üyelerinin birlikteki kötü gidişatı örtbas etmek ve yanlış kararlara karşı çıkan şahsını usulsüz bir kararla Fiskobirlik ’ten uzaklaştırmaya çalıştığını ifade etti. 
17.11.2021 TARİHLİ BİR İSTİFA DİLEKÇEM YOK!
Fiskobirlik yönetim kuruluğu üyeliğinden istifa ettiğine dair 17.11.2021 tarihli bir dilekçesi bulunmadığının altını çizen Karan, konuyu adli mercilere taşıyarak, Bayraktar ve bu karara imza atan yönetim kurulu üyeleri hakkında suç duyusunda bulunduğunu bildirdi ve Giresun temsilcisini Fiskobirlik ’ten uzaklaştırma cüretini kendinde bulan bu şahıslarla yargı önünde hesaplaşacağını bildirdi. 
FİSKOBİRLİK’İN EN DEĞERLİ BİNASI ÇÜRÜYOR!
Karan, bugüne kadar Fiskobirlik ’e zarar vermeme adına sustuğunu ancak bundan sonra birliğe zarar veren Bayraktar ve emir erleri ile sonuna kadar mücadele ederek, ipliklerini pazara çıkaracağının altını çizerek, Giresun merkezde birliğin en değerli binasının beceriksiz Bayraktar yönetimi nedeniyle çürümeye terk edildiğini, sadece bu binadan aylık birliğin 50-60 bin lira zarara uğratıldığını savundu. Karan, “Daha önce bir alışveriş merkezine kiraya verildikten sonra bir proje sevdası uğruna atıl duruma getirilen binadan birliğe zararı en az 6-7 milyon liradır. Proje için 3 yıl önce Giresun Belediyesine 1.5 milyon lira ruhsat harcı ödendi. Ruhsatın süresi dolmak üzere, ortada hiçbir şey yok. Bina yıllardır boş duruyor. Hayali proje için harcanan paralar çabası. İşte ben buna ve bunun gibi yanlış kararlara karşı çıktığım ve Fiskobirlik ’i babasının malı gibi gören Bayraktar’ın emir eri olmadığım için düzmece bir istifa dilekçesiyle yönetim kurulu üyeliğim düşürülmek isteniliyor” dedi. 
Karan, bundan sonraki süreçte Bayraktar ve yönetiminin bütün usulsüz karar ve Fiskobirlik ’e yakışmayan hareketlerini kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğini sözlerine ekleyerek, “Sayın Bayraktar perde yeni açıldı, senin bütün filmlerini tek tek sahneye koyacağım” ifadelerini kullandı. 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN