Haber Haberleri

Haber Haberleri

Haberleşme ve Enerji Nakil Kablo Hırsızlığı

Çamoluk İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında 12.03.2023 pazar günü saat 12.45 sıralarında gerçekleştiği tespit edilen Türk Telekom A.Ş.’ye ait 85 metre haberleşme kablolarının çalınması olayı ile ilgili olarak: 

Başkan Şenlikoğlu Günaydın Türkiye Programının Konuğu Oldu

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, TGRT Haber’de yayınlanan Günaydın Türkiye programının konuğu oldu.

Üniversiteden Kamuoyuna Açıklama

Giresun Üniversitesi’nin 2021-2022 öğretim yılı mezuniyet töreni başta olmak üzere birkaç konuda, basında ve sosyal medyada kişileri karalama niyetiyle yazılmış, gerçek dışı bazı haber ve yorumlar üzerine aşağıdaki açıklamaların yapılmasına gerek duyulmuştur:

Turizm Fakültesi İle İlgili Müjdeli Haber

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür Keşap için Ankara temaslarını sürdürüyor.  Başkan Emür, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş ve Giresun Milletvekillerini ziyaret etti.

Güncel Fındık Fiyatları

Kürşad Tüzmen Giresun’u Tanıtıyor

Giresun’un tanıtımını katkı sunmak amacıyla ‘Kürşad Tüzmen İle Benim Şehrim’ programının çekimleri için, Global TV haber ekibi ile birlikte Giresun’a gelen Tüzmen, şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Kayıp Elif'ten Müjdeli Haber

Giresun'da Ambulans Kazası

Çöken Yola Müdahale

Giresunspor Başkanı Sacit Ali Eren'den Olağanüstü Kongre Kararı

Giresunspor Kulüp Başkanı olarak görev yapıyorum. Bu göreve talip olurken ki amacımız; Doğu Karadeniz’in eski adıyla 1. Lig’de şimdiki adıyla Süper Lig’de ilk mücadele eden ilk takımı olan güzide kulübümüz Giresunspor’u, yıllardır özlemini çektiği Süper Lig’e yeniden çıkarabilmekti.

Su Kesintisi Duyurusu

Lunaparklar Yarın Açılıyor