Emür'den Keşap'a Müjdeli Haber

PAYLAŞ

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Keşap halkına söz verilen projelerin hayata geçirilmesi için Ankara’da temaslarını sürdürüyor.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür Ankara'da Keşap’a yapılacak yatırımlar ile ilgili ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Emür, yaptığı açıklamada, yaptıkları çalışmalarla ilgili önemli destekler gördüklerinin altını çizdi.

''KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRÜMÜZDEN MÜJDELİ HABER''

Başkan Emür‘’Batı Çıkışı Köprülü Kavşak projemizin ihalesinin başlaması için Karayolları Bölge Müdürlüğümüze talimat verildi. Bu süreçte emeği geçen başta Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na, Karayolları Genel Müdürümüz Abdulkadir Uraloğlu’na, Milletvekilimiz Cemal Öztürk, Milletvekilimiz Kadir Aydın , Milletvekilimiz Sabri Öztürk’e ve İl Başkanımız Kenan Tatlı’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 ‘’ MİLLİ EMLAK GENEL MÜDÜRÜNÜ  VE DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRÜNÜ MİLLETVEKİLİMİZ KADİR AYDIN İLE MAKAMINDA ZİYARET ETTİK’’

Başkan Emür Ankara mesaisinde Giresun Milletvekili Kadir Aydın İle önce Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun'u ve akabinde de Devlet Su İşleri Genel Müdürü Kaya Yıldız makamlarında ziyaret ettiler.

Başkan Emür‘’ Milli Emlak Genel Müdürümüz Tufan Büyükuzun'u Milletvekilimiz Kadir Aydın ile birlikte makamında ziyaret ettik. İlçemizde ki devletimizin yapacağı yatırımların yer tahsisi ve mahsuplaşması ile ilgili görüşmelerde bulunduk. Sonrasında ise; Devlet Su İşleri Genel Müdürü Kaya Yıldız’ı ziyaret ederek,  İlçemiz Dutdibi Köprüsü yenileme çalışmaları için kendisine teşekkürlerimizi sunduk. Ayrıca İlçemizde yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında istişarelerde bulunduk’’.

‘’MİLLET BAHÇESİ İÇİN öDENEK DESTEK SÖZÜNÜ ALDIK’’

Bakan Emür ‘’Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’u Valimiz, Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve Belediye Başkanlarımız ile ziyaret ettik.                     

Bakanımıza çalışmalarımız konusunda bize vermiş olduğu desteklerden ve Bisiklet Yolu Projemiz için teşekkürlerimizi sunduk. Ayrıca yapacak olduğumuz millet bahçesi için ödenek destek sözünü aldık. Allah’ın izniyle, var gücümüzle çalışıyoruz ve emek veriyoruz. Çünkü bizim Keşap’ımıza sözümüz var.’’ Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN