Duroğlu'nda Yoğun Çalışma

Duroğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan çalışmalarını aralıksız devam ettirirken, yeni bir çalışma daha başlatarak daha evvelden yapımı tamamlanan Homurlu Mahallesi park ve mesire alanı ve belediye binası meydanının olduğu yere baskı beton çalışmasını da tamamladı.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

    Duroğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan çalışmalarını aralıksız devam ettirirken, yeni bir çalışma daha başlatarak daha evvelden yapımı tamamlanan Homurlu Mahallesi park ve mesire alanı ve belediye binası meydanının olduğu yere baskı beton çalışmasını da tamamladı. Yaklaşık 3000 metrekare alanda biten çalışma ile, daha evvelden ahşap kaplamalı yapılan Aksu deresi üzerine yaya köprüsü, seyir terasları ve dere kenarı korkulukları ile uyumlu bir konsept oldu ve park alanı bambaşka bir görünüme kavuşmuş oldu.

“Baskı beton çalışmaları bununla sınırlı kalmayacak”

                Homurlu Mahallesi park alanı baskı beton çalışması tamamlandıktan sonra Konacık Mahallesindeki Şehit Er Oral Demiral Sağlık Ocağının olduğu yerden başlayarak yeni araç tünelinin bitimine kadar 1.5 kilometre uzunluğundaki alanda başlatılan projedeki yürüyüş yollarının baskı betonu da yapılacak.

“Yeni yapılan şadırvan Beldenin simgesi olmaya aday”

Mimari yapısının tamamı Belediye Başkanı Murat KILIÇASLAN tarafından seçilen, Osmanlı mimarisine uygun, 8 köşeli,8 sütunlu ve kaideli,8 musluklu, fıskiyeli mermer Şadırvan yakında Vatandaşların hizmetine sunulacak.

“Asfalt ve Beton yol çalışmaları bu sene sonuna kadar tamamlanacak”

 Başkan KILIÇASLAN asfalt ve beton çalışmalarının toplam maliyetinin 5 milyon tl yi aşkın olduğunu dile getirdi. Bu sene sonuna kadar hava şartları müsaade ettiği müddetçe beldenin tüm ana yollarını asfalt, ara yollarını ise beton yapacaklarını söyledi.

                Başkan KILIÇASLAN şunları söyledi. “Rabbimizden aldığımız hizmet aşkı ve hükümetimizden aldığımız güç ile çok şükür bugünde aynı anda 4 koldan ekiplerimiz aralıksız çalışmalarını sürdürüyor ve Duroğlunda gözle görülür değişim rüzgarı devam ediyor. Baskı beton çalışmalarını tamamlayarak Homurlu Mahallesindeki yürüyüş yolları, Belediye binamızın meydanı ve araç yolu modern bir görünüme kavuşmuş oldu. Alt yapısında da hiçbir hataya mahal vermek istemiyoruz uzun yıllar hizmet verecek şekilde hizmetlerimizi planlayıp hayata geçiriyoruz. Bu sebeple tüm elektrik  kablolarını ve  internet kablolarını da yeraltına alarak fiber kablolar ile değiştirdik.

                Öte yandan mahalle yollarında yol betonlama ve asfaltlama çalışmalarımız sürmekte. Konacık ve Homurlu Mahallesi anayollarında asfalt çalışmalarımız tamamlandı. Diğer yandan yine; Homurlu Mahallesinde; Hasanlı Sokak, Kıran Sokak, Çeğel Sokak, Divan Mevkii, Çağlayan Mahallesinde; Geriş-Tüsmek Mevkii arası, Tekke Mahallesinde; Tekin Sokak, Kıran Sokak, Demirci Mahallesi; Aşağı Mahalle yollarımızda toplam 7,500 metre lik betonlama çalışmamız tamamlandı. Konacık Mahallesi Alınca Sokak da 8,250 metre ve Homurlu Mahallesi ana yolunda ise 6,600 metre lik yolumuzu asfalt yaptık.

“Söz uçar yazı kalır, yiğit ölür nâmı kalır”

                Şu anda hafta sonu da dahil olmak üzere tüm ekiplerimiz vatandaşımıza hizmet sevdası ile çalışmalarını sürdürmektedir. Hepsi insanımızın daha huzurlu ve rahat yaşayabilmesi için. Bu sene Rabbim kısmet ederse Duroğlunda beton ve asfaltı olmayan yol kalmayacak. Göreve geldiğim günden bu güne değin hep güzel ve kalıcı hizmetler bırakmak için, Duroğlu için bundan sonra da var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz.

                2017 yılı sonuna hem beton yollarımızı, asfalt yollarımızı hem parklarımızı mesire yerlerimizi, diğer tüm hizmetlerimizi tamamlayabilmemiz için durmadan yolumuza devam ediyoruz”dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN