Duroğlu'na Yeni Projeler

Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin Duroğlu'nun yürüyüş yoluna kısa süre içerisinde kavuşacağını açıkladı.

PAYLAŞ

Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin Duroğlu’nun yürüyüş yoluna kısa süre içerisinde kavuşacağını açıkladı.
 
DUROĞLU YÜRÜYÜŞ YOLUNA YENİDEN KAVUŞUYOR
 
Duroğlunda geçtiğimiz yaz ayında bölgede yaşanan sel afetinde büyük hasar gören Duroğlu Yürüyüş yolunda bakım ver onarım çalışmaları devam ediyor. Duroğlu Belediyesi ve DSİ tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmada Aksu Deresi istinat duvarı ve dere içi temizlik çalışmalarında sona yaklaşıldı. Titizlikle yürütülen bakım ve onarım çalışmalarında bir daha aynı afetin yaşanmaması için titizlikle çalışıldığı vurgulandı.
Yürüyüş yolunun Belde Halkı ve Turistler için önemli bir mesire alanı ve dinlenme yeri olduğunu belirten Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin afet sonrasında başlatılan dere ıslahı ve bakım programının titizlikle devam ettiğini belirtti. Çetin açıklamasında şunları söyledi; “Duroğlu Belediyesi olarak halkımızdan aldığımız emanete en iyi şekilde sahip çıkıp birbirinden güzel projeleri kendilerine armağan etmek istiyoruz. Bu kapsamda da afette hasar gören yürüyüş yolunu ekiplerimiz ile gece gündüz çalışarak eskisinden daha güzel ve emniyetli bir hale kavuşturacağız. Yürüyüş yolu bakımı tamamladığında mesire alanı ve yürüyüş yolu Beldemize yakışır bir görünüme kavuşmuş olacak” dedi.
Başkan Halil Çetin açıklamasının ardından Belde Halkına birde müjde vererek, Duroğlu için yakında ışıklandırma çalışmalarının da başlayacağını ve Beldenin yapılan çalışmalarla Giresun’da parlayan bir yıldız olmaya devam edeceğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN