Dijital Dönüşüm-Endüstri 4.0 Eğitimi Düzenlendi

Endüstri 1.0, Endüstri 2.0, Endüstri 3.0 Sanayi Devrimlerinin üretim üzerindeki etkilerinde bahseden Dr. Hüseyin Halıcı, Endüstri 4.0 'ın toplumda etkilerine değindi.

PAYLAŞ

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Meclis Başkanı Ahmet Anafaroğlu ve Meclis üyelerinin katılım sağladığı DİJİTAL DÖNÜŞÜM & ENDÜSTRİ 4.0 konulu eğitim semineri, Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği (ENOSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Halıcı tarafından onlıne olarak gerçekleştirildi.

Endüstri 1.0, Endüstri 2.0, Endüstri 3.0 Sanayi Devrimlerinin üretim üzerindeki etkilerinde bahseden Dr. Hüseyin Halıcı, Endüstri 4.0 ‘ın toplumda etkilerine değindi.

Bilişim ve İletişim Teknolojilerinin yapay zeka kullanılarak üretim de tamamen insandan bağımsız akıllı (otonom) üretim şekli olan ENDÜSTRİ 4.0 ( Sanayide Dijital Dönüşüm) gelişim süreci ve gelecekte etkilerine değinen Dr Halıcı, ENDÜSTRİ 4.0 kavramının Toplum 5.0 (Süper Bilinçli Toplum) olarakta anıldığına değindi.

Endüstri 4.0 ile uyumlu sürdürülebilir yaşam ile Problem Çözme Ve Değer Yaratmanın gelecek  için önemine değinilen faaliyette   Sanayide Dijital Dönüşüm Endüstri 4.0 + Sanayi Haricindeki Dijital Dönüşüm (Kamu, Eğitim, Sosyal Hayat, Sağlık, Finans, Ulaşım, Haberleşme, Sanat) birleşimi ile ortaya çıkarılan Toplum 5.0 kavramının oluşumuna değinildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN