Demirci Ve Yeniköy'de Şebeke Yenilendi

PAYLAŞ

Kesintisiz elektrik enerjisi parolasıyla çalışmalarını ve yatırımlarını aralıksız sürdüren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü, son yıllarda yapılaşmanın hızla arttığı Tirebolu İlçesi’nin en büyük mahalleleri olan Demirci ve Yeniköy Mahallelerinin elektrik şebekesini yeniledi…

 

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü Tirebolu İlçesi Demirci ve Yeniköy Mahallelerinde çok katlı site şeklinde artan yapılaşma sonucu harekete geçti. Artan enerji ihtiyaçlarını karşılama, ilerleyen yıllardaki güç artış taleplerinin önüne geçme ve mevcut abonelere sağlanan enerjinin kalitesini arttırma amacı ile bölge, etüt ve fizibilite çalışmalarının ardından yatırım programına dâhil edildi.

 

İki ay gibi kısa bir sürede tamamlanan çalışmalar kapsamında mahallelere toplam 1 kilometre yüksek gerilim ve 2,6 kilometre alçak gerilim yeraltı hattı tesis edilmesi ile 2 adet trafoda güç artışı yapılarak ihtiyaç duyulan bölgelere 2 adet ilave trafolu beton köşk montajı sonucu ilçenin enerji altyapısı güçlendirildi.

 

Çalışmaları destekleyici faaliyetler çerçevesinde altyapısı yenilenen güzergâh üzerinde kalan sokaklar yeniden aydınlatılarak mahalleler daha ferah bir görünüme kavuşturuldu.

 

Bölgeye sağlanan enerji ile asgari kesinti ve kaliteli enerji hedefine emin adımlarla ilerlemekte olan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü, şehrin muhtelif yerlerinde elektrik şebekesi yenileme çalışmalarına aralıksız olarak devam etmekte.

 

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü Yetkilileri, ilçe ve mahalle sakinlerine, eski şebekeden yeni şebekeye geçiş esnasında bildirimli kısa süreli kesintiler nedeniyle göstermiş oldukları anlayıştan dolayı teşekkürlerini iletti.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN