Değişim ve Dönüşüm Devam Ediyor

PAYLAŞ

Bulancak Sanayi Sitesinde biten alt yapı çalışmalarının hemen ardından, sıcak asfalt çalışmalarına da ara vermeden başlandı.
 
Belediye Başkanı  Recep Yakar, “Hava muhalefeti nedeniyle yaşanan aksaklıklara rağmen alt yapı çalışmalarını tamamladığımız Bulancak Sanayi Sitemizde sıcak asfalt çalışmalarımıza başladık. Daha öncesinde Güzelyalı mahallemizde başlattığımız ve devam ettireceğimiz sıcak asfalt çalışmalarımızı ilçemizin en önemli ekonomik faaliyet alanlarından olan Küçük Sanayi Sitemizle sürdürüyoruz. Belediye olarak ilçemizin her köşesinde aralıksız devam ettirdiğimiz alt yapı çalışmalarıyla söz verdiğimiz değişim ve dönüşümü hızla sürdüreceğiz” dedi.
 
Yapılan çalışmayı Milletvekili Kadir Aydın ve Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Tuncay Akın ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı  Recep Yakar, “Sitemizin Doğu yakasının asfaltlama faaliyetlerini hava şartlarına göre hızlı bir şekilde bitirerek, batı yakasının alt yapı ve asfaltlama faaliyetlerine devam edeceğiz. Başta sanayi sitesi esnafımız olmak üzere ilçemize hayırlı olsun” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN