Cemal Öztürk'ten Öğrencilere Mesaj

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Öztürk, mesajında şu ifadelere yer verdi:“Yeni bir eğitim-öğretim yılına daha huzur ve güven içinde girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz bu eğitim-öğretim yılında da kendilerine ve milletimize yararlı bireyler olmak için geleceğe hazırlanacak, böylece güçlü yarınlarda söz sahibi olacaklardır. 
Güçlü Türkiye hedefimize ulaşabilmek için çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlara en iyi şekilde hazırlama kararlılığındayız. 
AK Parti hükümetleri döneminde bütçeden en büyük pay eğitime ayrılmış, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gereklerine uygun ve fırsat eşitliği içinde en iyi şekilde yetiştirilmesi hususunda büyük çaba gösterilmiştir. Çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şekilde yetiştirilmesi için tarihi reformlar hayata geçirilmiştir.
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Giresun’da da eğitim hizmetlerinin, beşeri ve fiziki imkânların artırılması için büyük yatırımlar yapılmıştır.
Eğitime gönül veren öğretmenlerimizin ve tüm eğitim camiası mensuplarının geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetiştirilmesinde üstün gayret göstereceklerine inanıyorum.
2019-2020 eğitim öğretim yılının ülkemize, ilimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor, sevgili öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve eğitim camiamızın tüm çalışanlarına huzurlu ve başarılı bir ders yılı diliyorum”.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN