Bulancak Durağı projesinde Son Durum

PAYLAŞ

Şehir içi girişi düzenleme çalışmasını içeren Bulancak Durağı projesi için yapım çalışmaları devam ediyor.

Şehir içinden sahil yoluna olan trafik akışının hızlanmasını sağlamasının yanı sıra, yöreye daha ferah bir görüntü getirecek olan projenin bir an evvel tamamlanarak hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Yetkililer, proje alanındaki temizleme çalışmalarının tamamlandığını belirterek, yolun altyapı çalışmalarının devam ettiğini üçüncü aşamada ise projeye son halinin verileceğini ifade ettiler.

4 milyon tl kamulaştırma bedeli olan projenin tamamlanmasıyla birlikte, araç geçiş yolu 12 metre daha genişleyecek ve 55 araç aynı anda sahil yoluna çıkış yapabilecek olup, balıkçı pazarı da son haliyle daha modern bir görüntüye kavuşacak.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada: “Bütün gayemiz Giresun’umuzu güzel ve daha modern bir şehir haline getirmek. Gelecek nesillerimize daha güzel bir şehir bırakmak için çalışıyoruz. Giresun’u bölge şehirleri ile yarışır bir standarta ulaştırmayı kendimize hedef belirledik. Bulancak Durağı projemiz hayata geçtiğinde vatandaşlarımız için kazanımları çok daha iyi anlaşılacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN