Belediye'nin 3 Mega Projesi Daha Hayata Geçiyor

hedeflenen 3 projeden birisinin daha ihalesi sonuçlanırken, iki projenin de ihale tarihi belli oldu.

PAYLAŞ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, göreve başladığı günden itibaren şehre vizyon katacak, kalıcı eserler kazandırmaya devam ediyor.

Belediye tarafından, planlanan projelerin bir bölümü kısa zamanda vatandaşların hizmetine sunulurken, diğer projeler için de hazırlıklar sürüyor.

Şehre yeni kazanımlar sağlamak için kolları sıvayan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatlarıyla birlikte hedeflenen 3 projeden birisinin daha ihalesi sonuçlanırken, iki projenin de ihale tarihi belli oldu.

Bu kapsamda, Açık Spor Kompleksi Rekreasyonu Alanı Düzenlemesi (Doğu Park-Galericiler Sitesi) projesinin ihalesi yapıldı ve yüklenici firma ile yapım sözleşmesi imzalandı.

Güre Gençlik Merkezi Projesinin yapım ihalesi işi projesi 02.09.2022 Cuma günü, Sokakbaşı Yöresel Ürün Pazarı ve Çevre Düzenlemesi (Sokakbaşı Meydan) Projesinin yapım işi ihalesi ise 01.09.2022 Perşembe günü gerçekleşecek.

ŞENLİKOĞLU: “ŞEHRİMİZDE KÖKLÜ BİR DEĞİŞİM GERÇEKLEŞİYOR”

Vatandaşların ihtiyaçlarını en aza indirmek ve şehre yeni donatılar kazandırmak için yoğun mesai harcadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu proje hedeflerinde herhangi bir aksaklık yaşanmadığını ve planlanan gibi devam ettiğini belirterek: “Göreve geldiğimiz günden bu yana hep birlikte Giresun’umuz için düşünüyor, nasıl daha iyi bir geleceği hep birlikte planlayabiliriz diye çalışıyoruz. Bu kapsamda göreve gelmeden önce vaat ettiğimiz projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Şehrimizde köklü bir değişim gerçekleşiyor. İnşallah en kısa süre içerisinde hayata geçirmeyi planladığımız projelerin hepsini vatandaşlarımızın kullanımına sunarak aynı zamanda ilimizin imajını da değiştireceğiz. Bu kapsamda Sanayi Sitesi karşısındaki ilk çöp sahasının karşısına planladığımız Doğupark-Galericiler Sitesi projemizin ihalesini yaptık. Güre Gençlik Merkezi ve Sokakbaşı Meydan Düzenleme Projelerinin ihalelerini de Perşembe ve Cuma günleri gerçekleştireceğiz. Giresun bizim dönemimizde çevre iller ile rekabet edebilecek bir konuma gelecek. Şehrimiz için en iyiyi, en güzeli hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bizim için şehrimizin insanı önemlidir ve bizim sevdamız bu şehri büyütmektir” dedi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN