Başkan Şenlikoğlu: Süper Lige Çıkacağız

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresunspor'un 54. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresunspor’un 54. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Şenlikoğlu mesajında, Giresunspor’un şehrimizin gururu ve en önemli sevdası olduğunu bildirerek: “Biz bu takımı sadece başarılı olduğu için sevmedik ve sevmeyeceğiz.  Yeşil-Beyaz bir tutku, bir özlemdir. İnşallah bu sezon 44 yıllık özlemi sonlandırarak layık olduğumuz süper lige yükseleceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın, çoğu gitti aza kaldı.” dedi.

Başkan Şenlikoğlu şöyle devam etti:

 “Bizler nasıl yağmur çamur demeyip bu şanlı armanın peşinde koştuysak inşallah bundan sonra da bu duruşumuz devam edecek.  Kulübümüz profesyonel hayata geçtiği 1967 senesinden bu yana büyük bir dayanışma içerisinde ve dimdik ayaktadır. Bugün 54 yaşına ‘merhaba’ diyen Giresunspor’umuz, her anlamda Türkiye’nin saygısını kazanmış büyük bir camiadır.  Birçok kulüp tarafından gıptayla bakılmaktadır. Belediye olarak geçmişimizin ve geleceğimizin sevdası kulübümüze desteğimiz devam edecektir. Bizler Giresunspor ile iç içe yaşıyoruz. Bu haftaki Eskişehir deplasmanında ve kalan maçlarda takımımıza başarılar diliyorum. Şampiyonluk çok yakın, buna herkes inansın”

Başkan Şenlikoğlu, açıklamasının devamında kulübümüzün bugünlere gelmesinde başta rahmetli olmuş kurucular ile başkanlara, yöneticilere, futbolculara, teknik adamlara ve emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederek, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN