Başkan Emür Öğrencilerin İsteklerini Dinledi

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Keşap Turizm Fakültesini ziyaret etti.

İlçe ve kentin gelişmesi ile kalkınmasında turizmin çok büyük önemi olduğunu vurgulayan Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, özellikle turizm sektörünün nitelikli insan kaynağına olan gereksinimin karşılanabilmesi için şart olduğunu söyledi.
Başkan Emür’’ Eğitim öğretim dönemi başlayan Keşap Turizm Fakültesine ziyaret gerçekleştirdik. Turizm Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Musa Genç ve öğrencilerimiz ile hoş sohbet gerçekleştirdik. Biz önemli başlangıçlar yaptık. Turizmi Keşap’ın kalbine yerleştirdik. Keşap Turizm Fakültesi inşaatı için kullanılacak arsa belediyemiz tarafından 25 yıllığına Giresun Üniversitesine tahsisi ve Keşap Turizm Fakültesinin yapımı için protokol imzalanmasını sağladık. Turizm Fakültesi Toplam 22 Dönümlük arazi üzerine kuruldu. İstenirse Keşap’ta  imkansız olarak görülen bir çok konunun gerçekleştirilebileceğine inanıyoruz. Hayal ediyor, projelendiriyor, halkımızla istişareler sonrasında yapıyoruz. Bu Fakülte binası da bunun en güzel örneği. Yeşili ile mavisiyle bir bütün olan ilçemize Keşap Turizm Fakültesini yaptık. Şimdide siz öğrencilerimiz 2019-2020 Eğitim öğretim yılında buradasınız. Türkiye’nin farklı coğrafyalarından Keşap’a gelmiş bulunuyorsunuz.  Aslında hem bölümünüz hem de öğrenciliğiniz dolayısıyla turizm için elçilik yapacaksınız. Bu açıdan bakıldığında ülkenin dört bir yanından gelen öğrencileri memnun edersek, sizler de bizim bu yaptığımız bir dizi faaliyetlerin ötesinde, çok daha anlamlı ve çok daha verimli olarak Keşap’ı tanıtırsınız. Memleketinize gittiğiniz de, görev alacağınız yerlere gittiğinizde Keşap’ı güzel yönleriyle hatırlamanızı ve anlatmanızı isteriz. Dolayısıyla vicdani açıdan da belediyecilik açısında da sizler bizim için kıymetlisiniz ifadelerini kullandı.

Başkan Emür Öğrencilerin İsteklerini Dinledi

Başkan Emür’’Geleceğimizin mimarları olan öğrencilerimize belediyemizin tüm imkânlarını seferber etmiş bulunmaktayız. Fakültemiz, myo ve öğrencilerimiz için her imkânı şu ana dek olduğu gibi bundan sonrada seferber edeceğiz. Belediyemizin kapıları her zaman size açık. Bizler tüm Keşap olarak birer aileyiz. Üniversitemizi kazanarak bu ailemize katılacak yeni öğrencilerimize üniversitemizi tercih ettiklerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni eğitim-öğretim döneminin kendilerine hayırlı olmasını temenni ediyorum.’’ dedi.

Başkan Emür, sonrasında öğrencilerin taleplerini, isteklerini dinledi. Talimatların yerine getirilmesi noktasında gerekli birimlere bilgi verildi. Kısa zamanda sorunların ve taleplerin yerine getirileceğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN