Başkan Emür Basın İle Bir Araya Geldi

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür yerel basın ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü ilçede bir restoranda tebrik eden Başkan Emür; Gece gündüz demeden fedakârca çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Başkan Emür’’ Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını temsil eden tüm basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.

Gece, gündüz demeden, zor şartlar altında fedakarca görev yapan değerli basın mensuplarının,  ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi,  kalkınması için yürütülmekte olan çalışmalar ile projelerin vatandaşlarımızla paylaşılmasında ve kamuoyu tarafından sahiplenmesinde önem katkıları bulunmaktadır.

Yerelden ulusala ve uluslararasına, basın çalışanlarının çok önemli rolü ve katkıları bulunmaktadır.

Türk basını, Türkiye'nin bugün geldiği seviyeye ulaşmasına da değerli katkılarda bulunmuştur. Şüphesiz basınımızın gösterdiği gelişmede en önemli pay basın çalışanlarına aittir.

Tüm basın çalışanlarımıza özverili katkılarından dolayı içtenlikle teşekkür ediyor, şehrimize, ülkemize ve milletimize katkılarının aynı duyarlılıkla devam etmesini en kalbi duygularımla temenni ediyorum.

Bu inanç ve düşüncelerle, toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeterek, uzun çalışma saatlerini ve zorlu çalışma koşullarını önemsemeden basın yayın kuruluşlarında fedakârca çalışarak, gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayan tüm değerli basın çalışanlarının " 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyor, ebediyete intikal edenleri rahmetle anıyorum’’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN