Başer: Giresun Belediyesi'nden Siyasi Bir Malzeme Çıkmaz

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer, muhtarlar üzerinden yapılan ucuz siyasetin çok yersiz ve anlamsız olduğunu ifade etti.

PAYLAŞ

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer, muhtarlar üzerinden yapılan ucuz siyasetin çok yersiz ve anlamsız olduğunu ifade etti.
“Muhtarlık müessesesi kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliği olduğu aşikârdır.” diyen Başer, yaptığı yazılı açıklamada, “Giresun Belediyemizin muhtarlar gününde hiçbir ismi ayırt etmeden verdiği hediye belli bir kesim tarafından karalama kampanyası ile algı operasyonlarına dönüştürüldü. Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık en ücra yerleşim yerine bile çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak hem sevinçte hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir. Bu anlayışla birlikte verilen bir hediyenin ucuz siyasi malzeme haline getirilerek, ‘Nereden kendimize pay çıkartırız?’ ile hareket edilmiştir. Çok basit bir algı. Muhtarlarımız da zaten açıklama yaparak, ‘Sayın Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’na; 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde, büyük bir nezaket ve vefa örneği göstererek, biz muhtarları unutmaması ve onore etmesi nedeniyle göstermiş olduğu nezaketten dolayı teşekkür ederiz. Halkın sorunlarının çözümü için mesai harcayan muhtarlarımıza sahip çıkıp destek olacakları yerde, siyasi ahlaktan uzak, seviyesi son derece düşük bir şekilde bu konu üzerinden siyasi malzeme çıkarmaya çalışanları ve kendi kişisel egolarını tatmin etme derdine düşenleri asla unutmayacağız.” ifadelerini kullanmış, algı yapanlara tepki göstermişti. Her dönem hediyeleşmeler olmuştur. O algı operasyonları yapanların da bu tür organizasyonlar içerisine girdiğini biliyoruz. O yüzden bir eleştiri yapılırken, önü ve arkası düşünülmeli. Kanunsuz hiçbir iş yok. Giresun Belediyesi’ni zarara sokacak bir şey yok. Size Giresun Belediyesi’nden siyasi bir malzeme çıkmaz.” İfadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN