Akça Kardeşlerin Yol Hasreti Sona Eriyor

PAYLAŞ

Giresun Valisi Enver Ünlü, Tirebolu ilçesi Arslancık Köyünde oturan bedensel engelli Akça kardeşlerin cep telefonu taleplerinden sonra yol taleplerini de yerine getiriyor.

Vali Ünlü, sosyal medya üzerinden kendisini etiketleyerek; evlerine giden mahallenin yol sorunu olduğu ve yatağa bağımlı oldukları için dış dünya ile irtibata geçebilecekleri bir cep telefonları olmadığını belirten Arife ve Yıldız Akça kardeşleri, 25 Haziran Perşembe günü Arslancık Köyündeki evinde ziyaret ederek, istekleri olan cep telefonlarını hediye etmişti.

Akça kardeşlerin talebi olan vasıta yolunun açılması için yetkililere talimat veren Vali Ünlü, yol sorununun da en kısa sürede çözüleceği müjdesini vermişti.

Vali Ünlü’nün talimatı üzerine harekete geçen yetkililer, yol yapım çalışmalarını hemen başlatarak, Akça kardeşler ve ailesinin olduğu kadar, aynı mahallede yaşayan diğer vatandaşların da yıllardır hayalini kurdukları yol hasretine son erdiriyor.

Yol yapım çalışmaları ile ilgili görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Vali Ünlü, “Günün huzur veren haberi. Sosyal medya üzerinden tanıştığımız özel kızlarımız Arife ve Yıldız'ın köy yoluyla ilgili talebine kayıtsız kalamazdık. Çalışmalara hemen başladık. Bizim gözümüzde her çocuk milli bir servettir” diyerek duygularını dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN