Ak Parti Kadın Kolları'ndan Açıklama

PAYLAŞ

AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI BERRİN AYDIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE TEPKİ

Değerli Basın Mensupları:

 

CHP BELEDİYECİLİĞİ; KADINA HİZMETİ DEĞİL, KADINA ŞİDDETİ LAYIK GÖRMÜŞTÜR!

 

Maalesef Eynesil ilçemizde kamu vicdanını derinden yaralayan üzücü bir olay meydana gelmiştir.

 

Ülfet Dikici, oğlu, gelini ve torunları ile birlikte gittiği Belediye'ye ait parkta, EYNESİL Belediye Başkanının gözleri önünde, başkanın ekibinin de içinde bulunduğu 10 kişilik bir grup tarafından saldırıya uğramasını şiddetle kınıyoruz.

 

Gittikleri parkın temizlenmesi talebi üzerine CHP’li belediye,  eleştiriyi kabul etmeyip küçük çocukların gözü önünde Ülfet hanımı, oğlunu ve gelinini darp ettiriyor.

 

10 kişinin birden savunmasız, masum kişilere saldırması, insanlığa sığmaz. Hukuk da kamu vicdanı da bunun hesabını sorar. Mağdurların mevcut durumları, aldıkları raporlar saldırının ne derece vahşi ve acımasızca yapıldığını gözler önüne sermektedir.

 

En ufak bir eleştiriye, göreve çağırmaya bile tahammül edemeyip, yaşlı bir kadın ile oğlu ve gelinine, önce sözlü sonra da ağır fiziksel şiddet uyguluyor, darp ediyorlar. İşte CHP’nin gerçek yüzü...

 

Cana kast edilircesine ağır şekilde darp edilen babaanne Ülfet Dikici: “torunlarımın gözü önünde oğlumu dövmeye başlayınca, oğlumu kurtarmaya gittim. 10 kişi saldırdılar, gelinime de tokat attılar. Sonrada bana saldırdılar. VİCDANSIZLAR” ifadesi içimizi acıtmış, kamu vicdanını yaralamıştır.

 

CHP’nin kadına yönelik şiddet konusundaki ikiyüzlü zihniyeti, bugün de kendini Giresun Eynesil’de gösterdi.

 

İktidara geldiği günden bugüne insan haklarına, hak arama özgürlüğüne ve kadın haklarına daima sahip çıkan, bu alanda birçok yasal düzenlemeleri hayata geçirerek önemli kazanımları hayata geçiren AK Parti'nin bu zorba anlayışa seyirci kalması da beklenmemelidir. Ülfet Dikici ve ailesine bu vahşeti yapanlar hukuk önünde hesap verecek. Biz de Ak Parti Kadın Kolları olarak hemşehrimizin yanında olacağız.

Hak edenler gerekli cezaları alana kadar hukuki sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla duyuruyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN