AB Film Günleri Sona Erdi

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediyesi’nin ev sahipliğinde 4 gün devam eden AB Türkiye Delegasyonu İnsan Hakları Belgesel Film Günleri sona erdi.

Belediye Şehir Tiyatrosu Vahit Sütlaş Sahnesi’nde 9 Aralık tarihinde başlayan ve 4 gün devam eden film günlerinde çocuklara yönelik 4 film ve belgesel 15 olmak üzere toplam 19 film izleyici ile buluştu.

Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi’nin de destek verdiği AB İnsan Hakları Film Günleri’ne Belediye Başkanı Kerim Aksu, G.Ü. Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, AB Türkiye Delegasyonu Gaziantep Ofis Başkanı Birinci Müsteşar Francois Naucodie izleyici olarak katıldılar.

Film gösterimlerinin ardından film konuları hakkında paneller düzenlendi. Film Günlerinin en dikkat çeken filmleri arasında gösterilen, Toryum: Nükleer Enerjinin Bilinmeyen Tarafı isimli filmin yönetmeni Myriam Tonelotto, Fizik Mühendisi Orhan Sarımehmetoğlu, Çevre Gönüllüsü Sunay Demircan ,Ezgi Yalınalp’in moderatörlüğünde düşüncelerini izleyici ile paylaştılar.

Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez katılımcılara günün anısına plaket verdi. Tökez, AB projelerine, etkinliklerine büyük önem veren bir belediye yönetimi bulunduğunu, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ve ekibinin AB’yi yakından takip ettiğini, film günleri etkinliklerini başarı ile tamamlayan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN