2 Okulda İnceleme

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

 Vali  Harun Sarıfakıoğulları, 2018–2019 Eğitim-Öğretim yılının ikinci yarıyılında okul incelemelerine, il Merkezinde iki okulu ziyaret ederek başladı.

Vali Sarıfakıoğulları, 11 Şubat Pazartesi günü, Kale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Atatürk Anadolu Lisesini ziyaret ederek her iki okulun kütüphane ve kantinlerinde incelemelerde bulundu. 

Kantinlerde satılan ürünlerin hijyenik ve sağlığa zararlı maddeler içermemesini isteyen Vali Sarıfakıoğulları, ürünlerin son kullanma tarihlerine özellikle dikkat edilmesi konusunda uyardı.

Vali Sarıfakıoğulları, öğretmenler odasındaki öğretmenlerle de bir süre sohbet ederek başarılı bir ikinci yarıyıl diledi. Öğretmenlerle sohbetinde bağımlılık konusuna da değinen Vali Sarıfakıoğulları, bağımlılığın her türlüsünün sorun olduğunu kaydederek, öğretmenlerden, öğrencilerini bağımlılık yapan olumsuz alışkanlıklar konusunda bilinçlendirmelerinin isteyerek, kendilerinin de davranış ve yaşantılarıyla öğrencilerine örnek teşkil etmelerini istedi.

Okul yöneticilerinden, eğitim öğretim faaliyetleri ve okul güvenliği çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Vali Sarıfakıoğulları’na; 2018–2019 Eğitim öğretim yılında Kale Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde 20 derslikte, 50 öğretmen ve 370 öğrenciyle, Atatürk Anadolu Lisesinde ise 18 derslikte 41 öğretmen, 563 öğrenciyle eğitim öğretim verildiği bilgisi aktarıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN